Bijeenkomsten

De nog originele Heerenkamer van Herberg Salomons is de kamer waar Kapitein Salomons, met uitzicht op de druk bevaarde Vaart, vroeger zijn borreltje dronk en zijn sigaartje rookte met zijn gasten.
Nu kunt u de Heerenkamer en haar tuin gebruiken voor uw bijeenkomst.
Heeft u onvoldoende ruimte voor uw gasten, heeft u geen zin in de afwas?
Misschien zoekt u naar een informele plek voor uw vergadering, een hightea, een diner, feestje, borrel, uitvaart, lezing, presentatie, vergadering, les of een gezellig samenzijn?
De Heerenkamer biedt ruimte voor circa 20 personen. Als het weer het toelaat en de tuin gebruikt kan worden is er plaats voor circa 35 personen.
Voor de zakelijke of educatieve bijeenkomsten kunnen we een beamer en/of whiteboard voor u klaar zetten. Voor een verjaardag hangen we graag slingers op.


                                                                 Eten en drinken
U kunt de Heerenkamer zonder poespas huren, dat kost bijna niets. U hoeft enkel te reserveren en alles staat voor u klaar als u aankomt.
Misschien wilt u uw gasten koffie en thee aanbieden? Het kan.
Maar de Heerenkamer biedt meer, een hightea, een tapasmiddag met wijn, een plakje cake na de uitvaart, gewoon lekker worst en kaas bij de cola of een stamppotje om 18 uur; vrijwel alles is mogelijk.
Mail de Herberg of bel na 18 uur en we proberen aan uw wensen tegemoet te komen.
De Herberg kookt biologisch en lokaal.

                                                               Kookworkshops
Sinds 2001 geeft eigenaresse Dorine kookworkshops. Zij werkte ruim 30 jaar als kok dus ze heeft een grote product-, en kookkennis. Vis, vlees, vegetarisch, veganistisch; zij is van alle markten thuis.
De kookworkshops vinden in groepen van 5 tot 10 personen plaats en zijn ook erg populair bij kinderen vanaf 5 jaar.
U kunt zelf aangeven wat u graag wilt leren of wij kunnen u suggesties geven.
Afhankelijk van de kostprijs van de producten wordt de prijs van de workshop bepaald. Wilt u bijvoorbeeld sushi leren maken dan kost dat ongeveer 17,50 p.p. maar wilt u een ganzenleverterrine leren maken dan zal de prijs hoger zijn.
Heeft u een man of zoon, vader, vrouw of dochter die niet koken kan? De Herberg geeft ook privé-les.
Mail de Herberg voor de mogelijkheden of bel ons na 18 uur.

De Heerenkamer is goed bereikbaar voor mindervaliden